2011-02-09 33 瀏覽
今晚既晚餐就係呢度醫肚! Saizeriya! 呢間野有好幾間分店,一於試下最近果間啦講下環境啦簡簡單單, 舒舒服服, 有幾多cart位, 都唔錯! 再講服務餐枱擺左個俾你叫waiter既製, 禁左就會有人黎幫你落order, 好方便! Waiter入面有2個日本人, 言語不通, 不過佢會叫講廣東話既人黎serve你, 所以都無問題到食物啦!我地叫左6樣野!!先上既竟然係鐡板 早左d wor 味道方面都ok啦 薯條唔係即炸既, 但勝在夠厚 係油左少少 (可能係唔想d 野"濃"晒)兩個湯都好快到! 白色個周打海鮮湯就好飲! 足料但可以再濃d 紅色果個菜湯就普通田螺係最好食既!好香蒜油味!非常唔錯!pineapple and bacon pizza 都ok, 不過係淡左d, 真係要靠果幾塊bacon去"釣"味, 呢個係全晚最令人失望既, 質地太軟啦,無左risotto應有煙紉既口感 同埋d 蜆有沙 Overall叫左6樣野有前菜有湯有main course而埋單$120真係好抵! 所以我都會再去既, 唯有下次唔叫唔好食果d啦

講下環境啦
簡簡單單, 舒舒服服, 有幾多cart位, 都唔錯!

再講服務

到食物啦!
我地叫左6樣野!!

先上既竟然係鐡板
早左d wor
味道方面都ok啦
薯條唔係即炸既, 但勝在夠厚
係油左少少
(可能係唔想d 野"濃"晒
雞翼拼漢堡
兩個湯都好快到! 白色個周打海鮮湯就好飲!
足料但可以再濃d
紅色果個菜湯就普通
周打海鮮湯
意式菜湯
田螺係最好食既!好香蒜油味!非常唔錯!
蒜蓉田螺
pineapple and bacon pizza
同埋d 蜆有沙
海鮮飯
Overall

2011-02-09
15 分鐘 (堂食)
周打海鮮湯
蒜蓉田螺