2010-02-18
黎龍景軒食飯不下5次, 午市會黎, 晚市都有黎年三十同老公黎飲茶, 因為佢既點心真係好好味!佢既茶壺係一路用火暖住架! 由頭食到落尾, d茶都仲係好熱架! 我就好鐘意佢呢樣野~~我地急不及待叫左 :蟹肉小籠包 - 個皮略嫌厚左d, 但入面好多蟹肉!! 同埋入面既湯汁好好飲好鮮甜!!同出面既完全兩回事龍太子蒸餃 - 用新鮮龍蝦肉同帶子做涵, 啖啖肉, 好彈牙!鮑魚雞粒酥 - 呢個梗係必食啦~~ 鮑魚好淋~ 面頭有濃濃鮑魚醬汁~ 另外,下面既雞肉亦吸哂d鮑魚汁~ 加上超鬆化既餅底! 真係想大叫好好味叉燒菠蘿包 - 本身對呢樣無乜興趣 (係侍應介紹既), 但一食落口, 真係好正, 同出面酒樓真係無得比!! 面頭好脆好脆!! 入面好足料, 有好多叉燒, d叉燒同醬料又好惹味!! 真係好好食焗蟹蓋 - 呢樣我都好鐘意食! 佢既外層炸到脆卜卜, 入面係滿滿既新鮮蟹肉! 每次食完都想lam埋個殼~ 哈哈哈佢既點心全部真材實料, 貴dd都覺得值真係好食架! 大家不妨試下呢!而且book window seat既話係好正架! 哈哈
年三十同老公黎飲茶, 因為佢既點心真係好好味!
我地急不及待叫左 :
佢既點心全部真材實料, 貴dd都覺得值
真係好食架! 大家不妨試下呢!
而且book window seat既話係好正架! 哈哈