2022-03-03
油麻地又有名物🔥短短幾日就二訪左🤩準備繼續回訪食沙嗲牛同芋泥😎朝早大概15-20分鐘有🙊佢已經成為我早起身嘅動力🌞最平$25有交易 完全良心價有heart之作😚抵佢咁多人排😛可以自由配搭餡料 轉麥包都得~每次食完到lunch都無餓意🤣Menu放最後🌟🌿勁芫茜滑蛋三文治 ($25) (+$2 烘底走油)特推比芫茜控❗️每啖都食到sok sok聲 勁清爽新鮮🥰呢個芫茜量我好可以🤩生熟程度不錯 唔會整到d菜淋哂/太生😚可能多芫茜嘅關係 蛋味唔算咁出🤔texture黎講就好滑溜☺️🍞個包!! 第一次食好surprised: 有口感得黎又鬆軟 夾住咁厚重嘅餡 仲keep到堅挺😳後尾睇片先知原來特登試左幾個供應商😻🥑牛油果滑蛋三文治 ($27)碎蛋轉滑蛋唔洗另加$😛牛油果幾靚 夠熟+soft~滑蛋非常非常厚 夠fluffy滑身 蛋味都係同芫茜蛋嘅差唔多 再出d就好lu😚比較鐘意勁芫茜滑蛋💚🌟☕️凍樽仔奶茶 (+$7)貪得意叫🤣飲落好似冰鎮奶茶! 茶香濃郁唔澀😋平時好怕奶味過重 甜度岩岩好五分左右
勁芫茜滑蛋三文治
勁芫茜滑蛋三文治
🍞個包!!
牛油果滑蛋三文治
🌟☕️凍樽仔奶茶 (+$7)