2019-05-12 248 瀏覽
Starbucks 既紅莓牛角麵包 $25.做完gym去食野 🤣🤣🤣 不過我既訓練係增肌 所以食多d野係冇所謂既😹🤣 去Starbucks 食包好處係佢會幫我叮返熱佢🥰🥰🥰.我覺得加左個醬有d奇怪 就好似d大陸牛角包整色整水咁 牛角麵包最好食都係原味 咬落鬆脆既口感 仲有牛油香.冰雪意式特濃咖啡 $46.唔知係咪新出既咖啡 特別之處係有球雪糕係裡面 前幾日做完gym好熱飲完真係透心涼 話就話特濃 其實都唔太濃 因為我冇失眠🤣🤣🤣 我覺得幾好飲 加左雪糕冇cream咁膩 可以試下喎.蜂蜜焦糖雪芳蛋糕 $35.我覺得幾好食 面層既焦糖脆脆完全加晒分 cream好滑 海綿蛋糕真係整到好似雪芳蛋糕一樣咁鬆軟 蜂蜜味都有少少 就係個餡😛貴就貴左d 好食過芝士蛋糕囉
Starbucks 既紅莓牛角麵包 $25

冰雪意式特濃咖啡 $46