2018-10-10 2359 瀏覽
有一段時間冇食buffet 了,趁住細佬生日,全家人請個假黎食餐午市自助餐~都會海逸呢間餐廳我下午茶同晚市都食過,係未試過午市,今次一試又覺得唔錯wo首先一黎到見到生蠔,估唔到午市都有供應,即刻拎黎試下佢啦,兩款蠔都好鮮甜,細d 果隻有比較重海水味,偏鹹左少少跟住就拎左d 海鮮同野飲,蝦肉尚算結實,青口都正常啦~呢到好在可以自己拎野飲,唔洗淨飲水咁淡熱盤同熟食都唔錯,有d 燒牛肉同豬頸肉,仲有焗蠔添😋😋太為食唔記得左影相跟住食到有d 飽就食返d 健健野~沙律啦,仲拎埋隔離 d 刺身添甜品方面有好多選擇,愛食榴槤既朋友唔好錯過佢個榴槤酥同班戟啦,真係有榴槤肉好好食最後食埋haagen dazs 雪糕就畫上完美句號啦因為屋企人申請左海逸美食會,所以有買一送一優惠,平均每人岩岩好唔洗200👍🏻👍🏻抵食

最後食埋haagen dazs 雪糕就畫上完美句號啦