2018-07-05 192 瀏覽
慶祝朋友生日,朋友親自揀左呢間餐廳。門面同入面裝潢都幾靚,俾到人舒適既感覺。但係就比較應聲,講野要好大聲先傾到計,比較嘈。外表炸到脆卜卜,好香口。炸粉都唔太厚好有特色既一碟,泰式醬汁同三文魚都夾,但就略嫌香料有啲多。值得一試!肉碎唔會好鞋十十,但較辣。唔係好食得辣既人就唔好叫啦🤭普普通通,沒有辣味。呢碟係我地都覺得今次叫得最好食既一碟。酸酸甜甜,如果份量多啲就好。好一般既芒果糯米飯,沒有椰香,芒果都酸酸地。不推薦我地早左到先叫左甜品話係慶祝朋友生日,餐廳可以幫你係甜品碟上寫字~總括黎講,食物中規中矩。服務方面,人手好似唔係好夠,舉好耐手都無人理,落單既時候,個店員對住我地打左足足3個喊冒,同埋應得你好hea..我明白人都有好攰既時候..但係就..唔好咁明顯會好啲
慶祝朋友生日,朋友親自揀左呢間餐廳。
脆炸蒜辣魷魚圈
外表炸到脆卜卜,好香口。炸粉都唔太厚
泰式三文魚他他配多士

泰式肉碎生菜包
肉碎唔會好鞋十十,但較辣。唔係好食得辣既人就唔好叫啦🤭
泰式青木瓜沙律
普普通通,沒有辣味。
泰式酸籽醬炒大蝦金邊粉
泰式傳統芒果糯米飯
好一般既芒果糯米飯,沒有椰香,芒果都酸酸地。不推薦

慶祝紀念
生日