同朋友慶生~ 幾個女仔唔食得太多,而且要留肚食cake,所以只係叫左一個漢堡同兩份沙律share ...其實如果係得兩個女仔既話,share一份芝士煙肉牛肉漢堡加個沙律都一定夠。漢堡好好食,果然係呢度既招牌~下次唔駛食蛋糕有位可以試埋另外兩款Burger。煙三文魚沙律好足料,而夏日特色沙律都好fresh好靚,見到都好開心啦最後真係有驚喜!book位既時候預先講左有朋友生日,本身問可唔可以帶蛋糕比佢地雪住,後來知道呢度都有蛋糕訂就唔駛拎來拎去~ 點知個蛋糕出場時係咁驚喜,糖絲鳥巢真係好出色,朋友好開心 我地都好開心呀! 因為都算係閒日,大廚有時間整個homemade cake比我地~
煙肉芝士牛肉漢堡

煙三文魚沙律

驚喜朱古力蛋糕

題外話/補充資料: 蛋糕要預早訂~
2017-06-29
慶祝紀念