2024-11-14
之前留意到呢間餐廳可以有寫字畫碟幫手慶祝特別嘅日子✨只需要叫一款甜品再加$38加字服務就可以享有呢個特別福利啦~~店舖仲係送一張即影即有相😝勁有紀念價值!! 今次朋友生日就帶左佢嚟食生日飯啦💕💕呢到有多款嘅套餐,啱哂選擇困難症嘅朋友❣️💓Homemade Pizza Set $398A) 波士頓龍蝦明太子海鮮薄餅 +$108大大隻波士頓龍蝦擺係上面~真係超吸睛!入面仲有大量厚實嘅龍蝦肉😋😋龍蝦肉鮮嫩多汁配搭埋明太子醬真係完美融合😝😝😝層次好豐富,啲蝦肉多啲差啲一咬就彈哂出黎啦🥳B) 餐湯類黑松露牛肝菌蘑菇湯法式龍蝦海鮮濃湯+$222個湯我地都有試哂😚😚2款都係濃郁無比嘅餐湯,一飲就有大陣嘅黑松露香🤩🤩而龍蝦湯都好出色~一啲腥味都冇,超級鮮甜!!C) 慢煮雞胸胡麻沙律沙律味道好清新🥗而慢煮嘅雞胸可以保持到肉質嘅嫩滑,再搭配埋胡麻醬,口感豐富。果然係完美結合,食落仲感覺到好健康😜😜D) 滋味小食拼盤 +$58呢個小食拼盤分別有芝士醬薯條,唐揚炸雞塊,吉列廣島蠔同埋吉列魚手指😝😝 有見到有我最鐘意既芝士薯條真係流哂口水~芝士醬鋪滿成條薯條🍟令到每味都係芝士未😝😝其他小食都好香脆🤩🤩真係食到yu
💓Homemade Pizza Set $398
A) 波士頓龍蝦明太子海鮮薄餅 +$108
B) 餐湯類
黑松露牛肝菌蘑菇湯
法式龍蝦海鮮濃湯+$22
C) 慢煮雞胸胡麻沙律
D) 滋味小食拼盤 +$58
呢個小食拼盤分別有芝士醬薯條,唐揚炸雞塊,吉列廣島蠔同埋吉列魚手指😝😝 有見到有我最鐘意既芝士薯條真係流哂口水~芝士醬鋪滿成條薯條🍟令到每味都係芝士未😝😝其他小食都好香脆🤩🤩真係食到yummyyummy~~
🍹海鹽抹茶芝士奶蓋
🍹香芋芝士奶蓋