真係一間咩都有既火鍋專門店 張台一邊俾你打邊爐 烚個夠本 一邊俾你韓燒 仲有日式刺身放題 真係應有盡有!?😆 座位可能因爲疫情關係 座得好寬躺舒適👍👍 落單時侍應都好有禮貌同爽手 野食叫完好快到韓燒試左羊架 安格斯牛粒 肥牛 同牛舌 燒完試下就咁加啲鹽 試下啲食材既質素先 你就會知道物超所值之處 對於我呢個「食肉獸」盡情任食到飽😆😆打邊爐湯底係花膠雞湯 野食就叫左海蝦 和牛 羊肉 蝦滑 魚片 響鈴 海蝦都算幾大隻 仲有其他大量火鍋配料任你揀 好多選擇😋👍👍仲有個榴槤炸彈 鐘意榴槤既一定要試試 好濃郁既榴槤 仲有個炸吉列廣島蠔 外脆內軟!!仲有刺身 我全部試晒 抵食👍👍任飲飲品包括汽水﹑韓式飲品 仲有任食雪糕睇你個胃有幾大喇 絕對物超所值👍👍
仲有刺身 我全部試晒 抵食👍👍
任飲飲品包括汽水﹑韓式飲品 仲有任食雪糕