2021-11-24 309 瀏覽
天氣開始轉涼,啱哂食韓燒~今日約咗朋友夜晚一邊吹水一邊食好西Running燒地點方便,價錢都實惠,所以就嚟試一試佢地用QR code逐件下單,野食好快就送嚟。食韓燒最重要係個爐!佢地嘅爐夠大火,可以食得好有效率食韓燒小菜當然唔少得啦,呢到提供泡菜、芽菜同海帶。我同朋友乜都叫咗份,試一輪睇下邊款好食就主攻幾項我地發現佢地嘅牛肉都幾唔錯!特別係牛肋骨、雪花牛仔肉、西施牛肉片。豬頸肉、調味雞肉、香草羊西冷我地都叫咗幾轉,推介餐廳提供6款醬料,但其實啲肉已給經有調味,就咁燒已經好夠味,當然重口味人士有得揀就仲開心啦我地都唔執輸叫咗啲熟食,估唔到呢到嘅炸雞幾好食,炸粉薄,唔會炸得太耐,雞肉嫩,有水準 炸魷魚鬚、水冷麵都唔錯。另外不得不提佢哋嘅雜菜沙律幾好食,好大碗又新鮮,最欣賞佢地用果醋調味而唔係沙律醬,係真健康沙律呢到有唔少飲品選擇,我就揀咗啲平時比較少見嘅。食完仲有雪條食,勁開心
Running燒地點方便,價錢都實惠,所以就嚟試一試

豬頸肉、調味雞肉、香草羊西冷我地都叫咗幾轉,推介

炸魷魚鬚、水冷麵都唔錯。