2021-12-16 1060 瀏覽
人生第一次寫食評,因為實在忍唔住點解咁差都可以有二百幾好評得十寧個差評!!希望唔會再有人中伏!我現在睇返差評的都有同感,原來佢幾年都冇變過⋯⋯ 係我地傻仔咗比食評搵笨呃晒😡1. 訂了座早5分鐘入,未齊人佢照俾入,但短短10分鐘佢問咗超過5次其他人到未!如果佢覺得要齊人先坐可以出聲,唔係入咗去就咁樣崔人!仲要話入坐計45分鐘要埋單!我明佢想lunch hour 做多一轉,中環呀嘛⋯⋯⋯⋯ 可惜走時出面係冇人等位的!2. 湯粉 👉🏻 湯底得鹹味,粉成餅咁痴住晒又唔夠熱3. 白咖哩飯 👉🏻 白咖哩 ummm 奇怪又係得個鹹味!到底點解可以煮到咁的味🤐🤐🧐4. 乾撈粉 👉🏻 叫做最好食,係個豬扒⋯⋯乾到呢🤭🤭🤭 我已經唔係要食汁的人,都頂唔到😔😔5. 黑啡 / 凍檸茶 都唔好飲份量偏少,男人唔夠飽!!總括3人一致認為冇下次同埋叫我寫差評!忍唔住點解差到拱喎!!
希望唔會再有人中伏!

2. 湯粉 👉🏻 湯底得鹹味,粉成餅咁痴住晒又唔夠熱

5. 黑啡 / 凍檸茶 都唔好飲