2022-07-26 1428 瀏覽
【#牛雜專家🐮 】#裕泰牛什越南河每日都有人講依間,係一日有幾個postsssss🤣 都唔洗點介紹啦😄其實我未係度寫野之前已經有食過幾次,反而開始咗之後就冇再去過🤣 最初係因為「一條街有三間牛雜」而開始認識,應該係一年前左右。價錢我諗真係非常抵,一碗粉連飲品以前$30搞掂,冇錯係以前,而家要➕$3,都係好平啦🤣是日兩點幾去到,竟然冇乜人😃 拿拿聲叫碗 #牛雜河 ,因為剛剛飲咗野,所以就冇叫野飲。牛雜件頭都幾大,同樣金錢肚草肚都有唔少,牛膀牛肺都齊全。最皇要既,係有三大件 #竹腸 😍都留意到經常有谷友叫竹腸麵🤣 暫時未接受到🤣湯都夠味,河粉係粗身果種,都夠滑,不過牛雜同湯既味道未索到,可能要比少少時間吸收吓😄 又或者連湯一齊食。有好多人都會爭辯邊間好食,我就覺得各人口味不同各有喜好,鍾意食邊間咪食邊間囉👍唔知明興有冇加到價呢🤔裕泰牛什越南河太子大埔道70號太子中心地下@foodiehck2022 #港飲港食平靚正 #牛雜 #太子美食 #深水埗美食 #抵食 #河粉 #hkfoodie
【#牛雜專家🐮 】#裕泰牛什越南河

都留意到經常有谷友叫竹腸麵🤣 暫時未接受到🤣