3個人原來諗住order 三碗麵+一份蛋餅落單嘅system 有啲難用.兩老唔太識用qrcode之後scan 咗隔離無人嘅枱嘅qrcode , 唔小心落多咗份蛋餅落完單又唔print 單俾顧客.結果上菜先知道落咗兩份蛋餅,同一但台灣人講(疑似店主),佢又唔俾取消整好嘅蛋餅,之後想取消其中一碗未上嘅麵,但又話煮緊無得取消.咁係自己落單錯先,唯有硬食當日到訪其實舖頭只有3,4成客.其實一張無客嘅枱有order ,店員應該要發現到同埋上菜嘅時候,上菜嘅人(1店員&1店主)係直接諗都冇諗就將手上各自一份嘅蛋餅,直接放落我張枱即係佢哋上菜之前明知有一份係落錯,都照要上落我張枱逼我要最後3個人食3碗麵&2份蛋餅夾硬食都食唔曬蛋餅份量大味道不錯.牛肉都好淋但我最大嘅回憶就係食唔曬食得好辛苦真係一定唔會再嚟食!其實佢肯cancel 一份,我嘅記憶就會係店主好好人,下次一定會再嚟食,但而家不了臨走仲見到店主呼喝另一枱客真係印象好差唔想食飯都受氣唔會推介俾身邊嘅frd
3個人原來諗住order 三碗麵+一份蛋餅

落單嘅system 有啲難用.
落完單又唔print 單俾顧客.
之後想取消其中一碗未上嘅麵,但又話煮緊無得取消.
咁係自己落單錯先,唯有硬食

即係佢哋上菜之前明知有一份係落錯,都照要上落我張枱逼我要

最後3個人食3碗麵&2份蛋餅
夾硬食都食唔曬

蛋餅份量大味道不錯.牛肉都好淋
但我最大嘅回憶就係食唔曬食得好辛苦
真係一定唔會再嚟食!

臨走仲見到店主呼喝另一枱客

真係印象好差唔想食飯都受氣