2013-07-17
今次係第四次幫襯,不過唔會再有第五次。電話訂檯時,待應小姐話來到未有檯的話可能要等一陣,已有心理準備來到要稍等。訂1pm,我12:40pm到,同男店員報到,叫我稍等。其間,有位女待應(高級店員)出黎安排帶位,同樣訂左1pm而又遲過我o既人竟然可以先入。我同女待應講,我訂左1pm點解仲未有位。佢唔耐煩地話好快有。然後又有一班人黎,女待應向佢打招呼,仲話"x先,好快有位"(明顯係熟客),女待應又企圖帶另一班比我遲黎o既人入座,我忍唔住講,"我o黎先,我訂o左1點"。佢竟然黑晒面同我講"唔好嘈啦!依家有位啦!"下!!呢種究竟係咩服務態度!???自己安排混亂唔肯認錯不特只,仲要向客人發脾氣,大好心情被佢一手破壞。 至於食物,叫左壽司套餐,附送o既蒸水蛋滑溜,合格,至於主角壽司水準真係麻麻地,飯團鬆散,有幾舊一夾就鬆開,海膽冇鮮味、左口魚冇魚香,稍為好係拖羅、玉子、三文魚子。$190一個set,唔合格。