2022-08-01
Terrace in seaside聽個名都覺得好似去海邊度假咁佢既裝修都好有度假feel我入到去揀左角落好有特色既沙灘椅坐,地上面有d石仔,旁邊仲有棵柑橘樹,好似係沙灘度食野咁,依個位適合打卡!燒醬油黑毛豬白切肉飯 $105黑毛豬白切肉肉質好爽,有d油脂食落好好味,配上泡菜飯,好正!清甜柑橘窩夫 $88第一次食柑橘味既窩夫,柑橘果肉好香甜,係窩夫上淋上柑橘醬,好match但又唔會好甜,清新既感覺好好!泡菜豬肉飯卷 $72泡菜豬肉飯卷好足料,泡菜同豬肉混為一體,一齊食,酸辣又有濃香肉味!水果忌廉三文治 $62兩塊軟綿綿三文治包夾住中間大大舊既菠蘿,菠蘿好香甜多汁,加埋少少忌廉,好易入口!夏天食一流!濟洲柑橘乳酪 $68飲品杯上有大大舊柑橘做裝飾,係打卡必叫飲品,飲落柑橘味清甜又香,配上酸酸地既乳酪,creamy又厚身,好似食緊一道甜品!
佢既裝修都好有度假feel
燒醬油黑毛豬白切肉飯 $105