2023-02-16
星期日去左試下,原本以為D食評好大機會係打手,試落其實都係好味嘅我哋係經openrice訂座食2人餐享正價7折,埋單$880 2個人廚師手工100分,服務都有,有個似大粒D既,食完仲問你D野食得唔得同其他食評一樣*環境迫左D,枱細細碟大大,同隔離好近好近(除非比中D 4人枱你坐)中間D位迫過茶餐廳打完卡,下次食返韓燒啱我D😎不過見到有人散叫左D菜式(羊架青口)好似都幾好牛扒叫5成熟煎得好完美,粉紅色又唔係血淋淋個隻我最鍾意,牛除左夠淋夠多汁外,牛味就小左D,如果用呢個價錢食就貴左D,係呢到有小小失望個黑松露薯溶好正,對黑松露再一次改觀個龍蝦汁北海道帶子意粉都比我想像中既好食,個汁好香龍蝦味(本身唔多鍾意食)個前菜蟹肉青瓜D蟹肉幾好食,湯都ok杯酒全部英文求啦其見到有D熟識既字就9點,夠唒酒味😎不過我情願飲汽水2個甜甜品都好味,我鍾意左邊朱古力味多D
同其他食評一樣
打完卡,下次食返韓燒啱我D😎
不過見到有人散叫左D菜式(羊架青口)好似都幾好
個黑松露薯溶好正,對黑松露再一次改觀
個前菜蟹肉青瓜D蟹肉幾好食,湯都ok
2個甜甜品都好味,我鍾意左邊朱古力味多D