2012-06-29
住左o係馬鞍山9年,竟然到近幾個月先知有呢間甜品店既存在,真慚愧 夜晚8點鐘去到,竟然仲未開門 不過老闆都好有禮貌咁叫我地o係出面等一等,10分鐘後就入得成間店得五、六張檯,坐滿晒都唔夠20人,怪之得佢一定要人齊晒先入得啦 傳說中既態度惡劣老闆娘我又覺得無咩點喎,攞餐牌同落單時都好有禮貌,可能o岩o岩開鋪?叫左一個芒果小丸子拼雜果。芒果汁底唔錯,芒果唔酸,夠冰凍,亦都唔似有加料糖漿D小丸子做得比許留山既好,起碼無黏埋一舊,煙煙靱靱咁口感幾討好雜果就...... 不提也罷,下次淨叫小丸子算了魔鬼三重奏 - 朱古力奶凍+朱古力雪糕+心太軟心太軟的確係整得唔錯,怪唔得有咁多人慕名而來 一切開佢,D朱古力漿真係湧晒出來,未食落口個視覺觀感已經驘晒D朱古力味道好濃,唔太甜,個皮薄薄地同埋係脆的,食晒成個都唔太滯朱古力雪糕食唔出係咩牌子,不過都幾好味又有朱古力粒粒o係入面,應該唔係cheap野可能由於食完心太軟,個奶凍變到無晒味道,下次再食呢個要記住食左奶凍先!
傳說中既態度惡劣老闆娘我又覺得無咩點喎,攞餐牌同落單時都好有禮貌,可能o岩o岩開鋪? 叫左一個芒果小丸子拼雜果。芒果汁底唔錯,芒果唔酸,夠冰凍,亦都唔似有加料糖漿
雜果就...... 不提也罷,下次淨叫小丸子算了 魔鬼三重奏 - 朱古力奶凍+朱古力雪糕+心太軟
心太軟的確係整得唔錯,怪唔得有咁多人慕名而來