2022-09-01
生日飯🥳最緊要一大班人開心食🎉,雞煲烤魚就最岩一齊食! 完本想去旺角但Full booking,於是主角提議轉場土瓜灣,話有間餐廳好正。甘梗係要試試佢啦!💐我地一大班人,有人想食雞煲🐔,有人想食烤魚🐠。唔怕! 我地勝在人多👭🏻👩🏻🤝👨🏼👨🏻🤝👨🏼👩🏻🤝👩🏽! 咩都叫D! 順便推介一下我覺得好食既菜式😆。先黎回味雞煲。成煲雞肉唔少🐔,有雞翼、雞批、雞鎚,食落小辣好好味!🥰之後有青花椒烤鉗魚🐠,鉗魚預先煎香再放湯,滾約三分鐘就食得😚。魚肉質嫩滑肥美且冇泥腥味。細心將魚開邊,容易挑出魚肉。😄其他推介有椒鹽龍王鬚🦑,魷魚肉質Q彈,酥酥脆脆,非常惹味,佐酒一流!🍺Happy Ending❤️ 有紅糖糍粑。糍粑外層炸到金黃色非常脆口,內裡口感軟糯煙韌。呢間餐廳真心唔錯💕,可以再黎。非常岩一大班人食飯。推介推介!😙
我地一大班人,有人想食雞煲🐔,有人想食烤魚🐠。唔怕! 我地勝在人多👭🏻👩🏻🤝👨🏼👨🏻🤝👨🏼👩🏻🤝👩🏽! 咩都叫D! 順便推介一下我覺得好食既菜式😆。 先黎回味 雞煲。成煲雞肉唔少🐔,有雞翼、雞批、雞鎚,食落小辣好好味!🥰