2019-03-02
今日約咗friend子慶祝生日,雖然已經過咗一個禮拜,不過唔緊要啦!志在見吓面傾吓計,揀 Eat me 因為地點方便而且燈光又有啲情調。散叫同二人餐都同樣抵食,可以食多啲款式開心share。最緊要留肚食最後嘅驚喜!套餐有沙律 & 餐湯一啲都唔會求其,house salad 粟米同埋麻醬味道配搭得很好。蕃茄雜菜湯帶酸味好開胃。溫泉蛋煙肉野菌卡邦尼朋友係卡邦尼 fans,無論怎樣配搭她都會很喜歡!溫泉蛋汁充滿幸福感覺,煙肉野菌令意粉更加有口感。水牛城雞翼亦係朋友每一次見到雞翼都會點算嘅菜式,皮脆肉嫩又多汁,再加上水牛城醬汁的香辣口味,大家食得好滋味!肉醬芝士薯條另一位朋友係薯條怪,尤其是喜歡食粗薯條,肉醬芝士令薯條食起嚟味道更豐富,面層鋪滿芝士仲有拉絲感覺添!比利時生日窩夫配雪糕 可以話係今晚嘅高潮,服務真係貼心到不得了。除咗幫我地喺碟度寫名之外,最驚喜就係出場嘅時候,投影機同步播放 生日快樂 嘅卡拉OK歌曲,全場氣氛立即熱鬧起來!窩夫熱辣辣又軟熟,配曲奇雪糕 口味獨特,令人回味再回味!Oreo 脆脆朱古力冰沙最後飲多杯冰凍嘅 smoothie ,濃郁嘅朱古力口味,讚一個!
套餐有沙律 & 餐湯
溫泉蛋煙肉野菌卡邦尼