2019-08-23
好耐冇同好朋友見面啦!終於約到出嚟!朋友話唔想食太多嘢,想食啲西式嘅嘢!於是我地就揀咗呢一間餐廳!間餐廳唔係好大!今日係閒日,所以唔駛等位,七點幾去到已經有位。個Menu有好多唔同嘅西餐,有意粉有pizza有飯,好似普通嘅cafe一樣。來呢間餐廳之前,我已經睇咗個Menu決定要All day breakfast!朋友揀左一輪,佢最後都係揀咗All day breakfast! 我就叫咗一杯鮮西柚茶,朋友就揀咗一杯鮮蘋果茶!原來杯鮮蘋果茶要等成20分鐘先上到,個店員話因為要浸20分鐘。跟住我哋兩個聽到個反應都覺得好surprise,竟然一杯先蘋果茶要浸20分鐘先上。我哋心諗呢杯蘋果茶應該唔錯🤣最後蘋果茶真係差唔多成20分鐘先上到,跟住睇到杯蘋果茶,原來佢係將啲蘋果切到一粒粒咁,可能因為咁就可以浸到啲蘋果出味。🤣我自己就覺得杯西柚茶幾好飲,唔會太甜,同埋好fresh! 跟住我覺得個All day breakfast份量都幾大!賣相幾靚,啲腸都煎得幾靚,係啲煙肉硬左少少,同乾左啲。其他都唔錯。我朋友就食唔晒,佢食剩一條腸同少部份煙肉同菜。對女仔嚟講,呢個份量幾夠飽!最後同朋友一邊好開心咁品嚐
最後同朋友一邊好開心咁品嚐美食之餘,一邊傾左好耐計,傾到店舖就嚟關門!好開心嘅一晚!😊