2020-11-28 2000 瀏覽
事源今日要賀一位重要的人的重要日子,所以想搵一個可以開心傾到計嘅地方,邊食邊講。首先呢度地點好方便,唔似其他旺角地方又迫又多人。第二,呢度有房,雖然都係四人一枱,但係間隔音好好,唔怕大聲嘈親人。第三,呢度啲侍應好好,好nice, 尤其經理Simon Lee, 非常好禮貌同埋好細心,安排得好到位,影相會幫我地熄左個爐先,唔叫都會自動出現,令我地唔會冇嘢飲。食物方面:象拔蚌刺身應該是野生,大片大片上,鮮甜冇腥臭味。特色餃子,試左羊肚菌餃子同芝士餃,一試芝士餃即刻愛上,味道持久難忘。特色湯品,菌湯,味道不太特出,但豬骨湯一上枱即畢一杯你飲,味道很好。肉類,雞係嘉美雞,肉味夠又唔肥,豬肉出色,牛肉中上,不宜滾太久。小食方面,魚干同炸皮蛋都非常好吃,送酒一流,還有Simon Lee 貼心送上剛炸好的魚皮,正!最後,環境一流,酒店級水準,服務亦是上上之選,食物優質,價錢合理,若要三五知己開心聚首,開心邊食邊傾而又唔受外界騷擾,此處真係一個不二之選。
首先呢度地點好方便,唔似其他旺角地方又迫又多人。
食物方面:
象拔蚌刺身應該是野生,大片大片上,鮮甜冇腥臭味。

2020-11-27
慶祝紀念