2015-12-13 2206 瀏覽
今次係我第一次寫食評, 呢間親子餐廳想去好耐, 今次同一班媽媽一齊幫襯, 店舖感覺非常親切, 唔會好似其他餐廳咁唔多鐘意招待有bb既家庭. 野食方面亦比預期中出色, 我點左午餐-紅酒汁繪西冷牛肉飯. 先黎既餐湯已經有驚喜, 雖然係普通餐湯, 但非常足料. 西冷牛肉飯, 牛肉非常淋, 無渣無根, 水準之作. 最後叫多一個cupcake, 非常完滿. 但唯一既敗筆係餐飲, 我叫左凍啡, 朋友叫檸茶, 都係用難飲黎形容. 親子餐廳當然要講兒童餐啦!餐廳非常有心思, 小朋友會有一本畫冊, 裡面有一頁meau比佢地自己點餐, 小朋友可用貼紙貼上自己喜歡既主菜, 配菜, 甜品及飲品, 見到佢地貼得好開心, $88非常值得
2015-12-11