2018-10-26
話說本來約咗朋友晚飯去食中東菜, 點知間嘢執咗!醒起坐車成日見o既大廈翻修完就訂位去試吓!入到去見環境舒適配合柔和音樂, 剛好我地4個人又有卡位坐。大家二話不說就叫嘢食。首先講Fish & Chips 值得一試一籃有幾件魚柳!魚柳夠厚身又脆又唔油, 薯條炸得香口。魚柳比起倫敦食過o既唔會油, 係唔夠人地大件, 反而鐘意佢呢間夠乾身唔會油淋淋!再黎叫咗個 香菇辣肉腸薄餅, 個名唔太記得 佢係薄批但都夠4個人食! 初時以為佢唔多饀, 但原來足料, 香菇芝士同肉都分配均勻。我地仲食咗兩個 Risoto, 分別係, 黑松露香草 同三文魚子帶子,唔記得影相!兩客飯都足料,啲飯唔會太淋唔會太creamy 適合喜歡較清淡o既朋友! 松露都鋪兩塊喺面好香, 帶子嗰個都有兩件唔係求其俾件細隻。總結呢間整體服務同食物質素唔錯, 環境舒適, 啱哂三五知己、兩人聚餐。想靜靜地同朋友食飯傾計o既可考慮呢間。
醒起坐車成日見o既大廈翻修完就訂位去試吓!
首先講Fish & Chips 值得一試
一籃有幾件魚柳!
魚柳夠厚身又脆又唔油, 薯條炸得香口。
香菇辣肉腸薄餅
再黎叫咗個 香菇辣肉腸薄餅, 個名唔太記得
佢係薄批但都夠4個人食!
初時以為佢唔多饀, 但原來足料, 香菇芝士同肉都分配均勻。
松露都鋪兩塊喺面好香, 帶子嗰個都有兩件唔係求其俾件細隻。