2016-01-19 1844 瀏覽
元朗真係一個深藏不露既地方B仔好簡單既嘢都可以好出名今次就係元朗搵到間好正既cafe佢內裡既環境好令,點睇都估吾到係元朗兩個人嚟傾下計hea下一絕佢包係外國麥味幾重既包,熱熱地再搽下牛油好正,個湯係即打,味濃得嚟食吾到有加味精,好有進步佢個度有吾同既特飲,可以問下店員,呢杯果茶加左菠蘿碎,個感覺會好清新吾會太甜,但如果冇我最怕既薄荷就不得了軟殼蟹漢堡應該係我近期較為特別既包,佢既軟殼蟹好大隻,即炸好脆,包包入面都有落沙律醬,一啖咬既只有一次,事關好大個都吾知點食。薯條係外國常見既粗長薯條,雖然份量吾會好多,但佢甘大條加埋個包都塞滿個肚雞肉意粉都吾差,吾會好似我想像中甘多油,落左洋蔥令個感覺冇甘油膩,雞肉都吾會好乾身,份量足夠價錢都吾算貴,不過位置會偏左dd有點難搵
元朗真係一個深藏不露既地方
B仔好簡單既嘢都可以好出名
今次就係元朗搵到間好正既cafe
佢內裡既環境好令,點睇都估吾到係元朗
兩個人嚟傾下計hea下一絕

價錢都吾算貴,不過位置會偏左dd有點難搵

午餐