2024-05-10
📍彩羽壽司家 ⭐️$400有找極抵食午市omakase實不相瞞今次係我第一次食Omakase🙈因為Omakase本來真係太貴喇,一直都都唔捨得食~最近彩羽做緊午市2點後8折,$400左右就食到,真係超級吸引!仲要係有質素嘅!😋大家仲唔快啲去試吓~部分食物係需要追加,包括我覺得好好食嘅太卷~睇個人需要!不過如果兩個人嚟食,想再平啲,可以叫一個omakase一個定食share~咁樣食真係好抵!😤⭐️ Omakase $480(8折 要+1)👍🏻沙律、日式蒸蛋、刺身4 款、壽司8件、手卷、玉子燒、麵豉湯、味噌汁、甜品佢嘅刺身同埋壽司都超級新鮮!另外追加左太卷超好食☺️強烈建議!!!即刻俾大家睇吓我食咗啲咩~✨刺身 (蠔👍🏻、真錭、鰤魚、鮟鱇魚乾泡芙(追加 $120個人覺得呢個可以唔加))✨壽司(甜蝦、貝柱、鰆魚、富士山三文魚、池魚、鱳魚邊👍🏻、吞拿魚腩、昆布海膽👍🏻)✨太卷(追加 $250 2件)(蛋黃青瓜吞拿魚海膽👍🏻)✨ 刨冰(追加 $48) 用日本冰,視覺同味覺享受⭐️ 浦燒鰻魚丼 $180(9折)👍🏻估唔到佢嘅定食都咁出色!同出邊比較可能貴少少~但係鰻魚好食程度真係大幅拋離出面食過嘅!🥰
⭐️ Omakase $480(8折 要+1)👍🏻
即刻俾大家睇吓我食咗啲咩~
✨太卷(追加 $250 2件)(蛋黃青瓜吞拿魚海膽👍🏻)
✨ 刨冰(追加 $48) 用日本冰,視覺同味覺享受
⭐️ 浦燒鰻魚丼 $180(9折)👍🏻