呢間小清新咖啡店——🌟Laffee Coffee🌟 @laffeecoffee 係以木系簡約風裝修🤎見到都好想入嚟Chill下,呢間咖啡店樓底相對比較高,而且採光度足,無論室內定室外好影相都好有mood😍仲有出面個打卡位都好多人會影架,可惜我哋去嗰日落住滂沱大雨,所以冇影出面呢個打卡位🥹呢間Cafe唔止影相有feel,食物亦一樣超好食😋._.🥗|燒北海道帶子藜麥香橙沙律|🍊𝗤𝘂𝗶𝗻𝗼𝗮 𝘀𝗮𝗹𝗮𝗱 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗚𝗿𝗶𝗹𝗹𝗲𝗱 𝗛𝗼𝗸𝗸𝗮𝗶𝗱𝗼 𝗦𝗰𝗮𝗹𝗹𝗼𝗽 & 𝗢𝗿𝗮𝗻𝗴𝗲沙律菜份量多,而且上面鋪滿左唔少嘅藜麥,夠晒健康又飽肚👍🏻旁邊嘅伴碟香橙🍊味道好夾,酸酸甜甜,再配埋鹹鹹地燒香嘅北海道帶子,會再想食多次既一道沙律💕·🦀|蟹肉沙律牛角包窩夫|🧇 𝗖𝗿𝗮𝗯 𝗦𝗮𝗹𝗮𝗱 𝗖𝗿𝗼𝗶𝘀𝘀𝗮𝗻𝘁蟹肉🦀分量多💕配埋窩夫咁食,估唔到味道咁夾😍再配埋啲沙律菜味道冇咁膩,醬汁亦係精心調製,味道淡身,唔會搶晒成碟沙律嘅味道👍🏻·🍎|玉桂蘋果牛角包窩夫|🧇 𝗖𝗶𝗻𝗻𝗮𝗺𝗼𝗻 𝗔𝗽𝗽𝗹𝗲 𝗖𝗿𝗼𝗳𝗳𝗹𝗲我點呢道窩夫作為甜品食,試完佢哋嘅鹹味窩夫🧇想試埋佢哋呢度甜味嘅窩夫,蘋果醬味道好出,配埋少少玉桂粉嘅香味
呢間Cafe唔止影相有feel,食物亦一樣超好食😋
._.
我點呢道窩夫作為甜品食,試完佢哋嘅鹹味窩夫🧇想試埋佢哋呢度甜味嘅窩夫,蘋果醬味道好出,配埋少少玉桂粉嘅香味,窩夫唔算太甜👍🏻好食!
🍊|鮮橙梳打咖啡|☕️ 𝗢𝗿𝗮𝗻𝗴𝗲 𝗘𝘀𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀𝗼
見到梳打咖啡感覺好特別,點嚟試吓🌟上枱個賣相已經好靚,顏色層次分明,最底下嘅酸酸甜甜橙汁撈埋苦澀嘅咖啡,估唔到係咁夾💕
._.
@laffeecoffee