Together

2024-06-17 352 瀏覽
女待應同一個帶眼鏡待應好nice好有禮貌,唯獨有唔知所謂高級啲待應態度差,黑面。落囇order,有個意粉1.5小時都未到,樓面話廚房漏單,廚房話盡快整番比我,我話好不過盡快小朋友等左好耐。等左二十分鐘未到再向(高級)待應追,係廚房行番出嚟同我講我幫你取消,因為見你等得唔耐煩。好笑,你廚房漏單,個意粉等左個半鐘,再等二十分鐘依然未有,我再追都好正常。我問個位待應,個意粉我比小朋友等完又等,你好意思話我等得唔耐煩?我唔要,即刻埋單。出門前同另一個所謂高級啲待應問番,點解你哋漏單都可以講到個客無耐等?你估你呢到私房菜?佢竟然係到笑話同老細反應下。請到呢2個員工喊三聲 啲嘢又難食,服務態度咁差,睇下貴公捱到幾耐。羊柳7成變全熟待應話豬仔骨啲汁on side 無on side 有2位應該高級男待應,服務態度差到勁點。
啲嘢又難食,服務態度咁差,睇下貴公捱到幾耐。

羊柳7成變全熟
待應話豬仔骨啲汁on side 無on side
有2位應該高級男待應,服務態度差到勁點。