一家大細有老有嫰共5人加一個BB的晚餐座位安排及服務態度差劣於7點半見門口冇咩人排隊,就去拎飛食飯等左半個鐘,見遲來的3-4人紛紛入內吃飯詢問門口阿姐,她說5人要需時安排但我見一早有6-8人空枱她卻說是已被預約再等多15分鐘再問,有說快有張4人枱但你有BB車可能會迫啲「我等緊5人枱以上,你同我而家講比張4人枱我?我要等4人枱我一早入左去啦!」「咁你咁多人都冇計架」我隨即破口大罵,有枱空了廿幾分鐘唔比,仲串返你多人,唔做4人以上生意就一早講,但又留4-5張枱半個鐘比10幾人經理知錯走出來道歉一分鐘後又突然有張6人枱,更嬲!即係欺騙客人。我不發惡,咪成晚白等?食物方面質素非常一般,尤其炒金邊粉及泰皇雞;炒金邊粉極油,份量少,極顯油溢味泰皇雞雖肉多但老,很不好吃,最後打包給工人吃算價錢比起其他泰國餐廳貴,真的有很多泰國餐廳比它便宜又好吃很多,它只是在海港城內有一個少少海景的貴價餐廳🍴所以想中伏可試試。
一家大細有老有嫰共5人加一個BB的晚餐
座位安排及服務態度差劣
於7點半見門口冇咩人排隊,就去拎飛食飯
等左半個鐘,見遲來的3-4人紛紛入內吃飯
詢問門口阿姐,她說5人要需時安排
但我見一早有6-8人空枱她卻說是已被預約
再等多15分鐘再問,有說快有張4人枱但你有BB車可能會迫啲
「咁你咁多人都冇計架」
食物方面
質素非常一般,尤其炒金邊粉及泰皇雞;
炒金邊粉極油,份量少,極顯油溢味
泰皇雞雖肉多但老,很不好吃,最後打包給工人吃算
所以想中伏可試試。

2021-11-28
50 分鐘 (堂食)