2013-05-07
見到前人食評的食物相賣相不俗, 一行3人黎試下最衰落雨天, 唔係就可以坐露天坐位, 室外環境頗有情調, 暗暗地, 有音樂,可能落雨關係, 餐廳好少人, 令到我地好似貴賓一樣俾人服待咁餐廳經理小姐很和善, 主動介紹我地食呢條石斑魚, 說用左好多香草醃製,仲幫我地逐個夾上碟呢, 魚旁邊既蔬菜其實也很香很吸引的啊燒烤方面都有頗多海鮮選擇, 見圖如下燒扇貝一定要試之外, 和牛串同羊仔脾都好好味, 不過要識得簡, 有d可能燒得過了火, 燒硬了或者變黑就冇咁好食另外, 燒蝦都好食, 啖啖肉, 啜埋蝦頭d蝦膏真係正呢, 但燒得有點焦係沙律旁邊有部自助格仔餅機, 自己整熱辣辣既格仔餅, 都幾得意~唯獨是當晚熱盤選擇唔係太多, 甜品方面cheesecake很出色,
可能落雨關係, 餐廳好少人, 令到我地好似貴賓一樣俾人服待咁 餐廳經理小姐很和善, 主動介紹我地食呢條石斑魚, 說用左好多香草醃製,
仲幫我地逐個夾上碟呢, 魚旁邊既蔬菜其實也很香很吸引的啊 燒烤方面都有頗多海鮮選擇, 見圖如下 燒扇貝一定要試之外, 和牛串同羊仔脾都好好味, 不過要識得簡, 有d可能燒得過了火, 燒硬了或者變黑就冇咁好食
係沙律旁邊有部自助格仔餅機, 自己整熱辣辣既格仔餅, 都幾得意~ 唯獨是當晚熱盤選擇唔係太多, 甜品方面cheesecake很出色,