2015-09-28 3644 瀏覽
.............帝京酒店到會 💋💋💋💋💋✌.............睇到我個紅唇 就知d我幾興奮d野幾好食啦😌1. #蟹子粒豬肉燒賣 👍👍👍👍👍 (5分滿分):超級無敵爆好食阿😍😍要比爆分加心心眼😍😍😍#燒賣 內的豬肉同肥膏比例均勻,咬落去又林又juicy,基本上吾洗點咬就吞了😂😂每粒都勁香,有濃濃的#豬肉 🐷味 ,我食左#25 粒😂😂😂😂😂好誇張咩?2. #七味炸雞 👍 (5分滿分):依個真心麻麻地 雖然我食左20件😂而每件都有半隻手咁大 可惜咁多件都係勒既😂幾西利😒吾知邊七味🙈但味道吾太足夠3. #綠茶紅豆蛋糕 👍👍👍👍 (5分滿分):話說我食過#帝京 的#hightea ✌暫時係我食過當中吾錯可以再安哥 的一間😉 我最愛 #抹茶#紅豆 😍好鬆軟 有中小度濃的抹茶味 吾太好抹茶既人都ok ay😌 吾覺吾覺 食左20件 你就知我幾中意啦💋4. #乾燒伊面 👍👍👍👍 (5分滿分):話說依度菜多數係酒樓擺酒時先會食到🙈好好吃😍😍味道濃郁😁每條面條都有豉油同菇菇的味道 安哥了3大碗✌只是#麵條 有點林身5. #叉燒包 👍👍👍👍 (5分滿分):很快就無的叉燒包😢雖然佢到會係#non
.............
帝京酒店到會 💋💋💋💋💋✌
.............

睇到我個紅唇 就知d我幾興奮d野幾好食啦😌
1. #蟹子粒豬肉燒賣 👍👍👍👍👍 (5分滿分)
2. #七味炸雞 👍 (5分滿分)
3. #綠茶紅豆蛋糕 👍👍👍👍 (5分滿分)
4. #乾燒伊面 👍👍👍👍 (5分滿分)
5. #叉燒包 👍👍👍👍 (5分滿分)
:很快就無的叉燒包😢雖然佢到會係#nonstop 同有廚房係到整比你食😈但叉燒包出左一次就無了 幸好我都食了3個😌✌好好味 有甜甜的蜜汁配上鬆軟的白蒸包和#叉燒 無得彈
6. #咖哩牛腩飯 👍👍👍👍 (5分滿分)
:食完上述既野仲有飯盒食😛我當然不會浪費 清底😛#咖哩牛腩 都好好食阿!!!#咖哩 有濃郁的#椰奶 😗雖然我不愛#椰子 但愛椰奶🙈 #牛腩 大部份都淋 但有點太多肥膏 🙈此飯好似係#美心 定#大快活 出品
5 分鐘 (堂食)