2018-01-18 2119 瀏覽
突然心血來潮本身想去燒野食。甘就上網搵啦~之後搵到依間有重慶燒烤所以決定去試一試18:00佢地開鋪 我地就到左。一入到去見到有隻貓貓叫做BBQ. 有隻狗仔叫啊B. 仲有好好人的B媽(即系老闆娘)。一去到安排左我地坐系邊~之後等10-15分鐘佢地整個爐比我地之後我地入左去睇下有咩飲有咩食啦~有好多懷舊野飲野仲有懷舊雪條之後個爐終於整好啦⋯⋯B媽就好細心教我地應該要點燒 !燒野食既先後次序~仲有一兜秘制醬汁.仲有三種粉比我地隨意落落去燒物到真系好好玩又好開心 其實選擇都好多 同埋同B媽交談中 原來佢每日都系新鮮簡食材😍😍講真!我本人去過幾個燒烤場!真系一般一般 !但今日黎到依到⋯⋯⋯我真心燒得開心 食得開心值得推薦比大家
所以決定去試一試
之後個爐終於整好啦⋯⋯