2024-04-14
之前係宜安街經過見到依間串燒店 上網睇完啲相就心郁郁想黎試下🤣 於是今次就同朋友過左黎食 整體嘅食物質素都好好😎🍀秘製蒜蓉生蠔依個一定係必食 一叫就半打起彈 每一隻燒生蠔都好肥好大隻 一大啖食落肚好正🤩 蒜蓉汁亦都好香好入味🦪 好食到想叫多半打繼續大大啖放入口🥹 下次再黎食一定會再叫😚🍀串燒肉類串燒嘅調味恰到好處 味道夠濃郁 又唔會太過分遮蓋肉類嘅味👍🏻 牛肉串幾嫩口 吾會好煙韌 每一啖嘅味道都好濃厚🐮 焦香五花肉肥肉同瘦肉嘅比例啱啱好 所以口感對比好明顯🐷 招牌蜜糖雞中翼幾大隻 每一啖都好有肉地🐔 燒鴨腸有30串 可以係咁食好滿足😆🍀蒜蓉茄子每次食串燒都一定會叫蒜蓉茄子🍆 同樣調味恰到好處 茄子肉好容易夾起 同茄子皮分離 不過到最後我都係會食埋塊皮😝🍀奶香小饅頭一串有四粒 小饅頭嘅口感煙煙韌韌幾過癮 加埋啲煉奶一齊食更加好食😋
🍀秘製蒜蓉生蠔
🍀串燒