2022-09-22 70 瀏覽
今日daddy難得放假,車左我入屯門食Le Bristol。原來daddy之前已經同媽咪兩個撐枱腳食咗幾次,超好味所以今日襯媽咪同朋友出街帶我過黎大飽口福!😎Daddy大力推薦香脆焗深海鱈魚柳配南瓜蓉忌廉汁🎃🐟,鱈魚焗得好香脆鮮甜,d魚油流哂落蘆筍,超惹味!加埋南瓜蓉忌廉汁,creamy得黎仲令鱈魚嘅鮮味更上一層樓!Daddy再推介炭燒西班牙黑豚鞍排🐗,炭燒味好香好吸引,黑豚鞍排口感柔軟,濃郁既豚肉味,表皮燒得乾身又有炭燒香味,肉質仲有好飽滿既肉汁,好好味!Daddy真係無介紹錯!黑松露野菌湯,口感濃郁香滑,喜歡菇類既朋友必定大愛!Daddy呢間必回頭既法國菜一定要介紹俾大家認識,真係太好味啦!所有食物都好用心烹調,真係必回頭既法國菜!😋

黑松露野菌湯,口感濃郁香滑,喜歡菇類既朋友必定大愛!