2021-08-13
今日朋友話帶我去間好世外桃園feel既cafe食晚餐 😍😍即刻心心眼😚 元朗站行過去只需10鐘左右👍🏻👍🏻 比你地睇下個環境先🤪 !!! 又真係幾好feel 幾世外桃源wor!!!😍🌴🌴 成個環境好舒服真係 🥰 Menu items 都算多選擇🤪😍 價錢好合理✌🏻 一行兩個人叫左2個dinner sets 有埋沙律 湯 同飲品 😍👍🏻 好足料既沙拉🥗 比較少食有火龍果既 感覺都幾唔錯 ~ 因為沙拉醬既醋味配埋甜甜地既dragon fruit 個味道好夾😌 仲有好crunchy 既麵包粒✌🏻 好快就上埋個熱辣辣既湯🤫 見到個樣麵知佢好濃郁🥳 雜菇薯仔湯 👍🏻 啖啖碎菇 好濃厚! 到主食啦😁😁 香煎帶子拿破崙扁意粉🍝 😍😍好多帶子呀!! 仲要大大粒🥺🥺 見到佢配料1啲都唔少🥳 成個汁勁濃郁! 真心好好食~ 而帶子都好新鮮肥美🥳🥳 好襯呢個sauce 😘 到隆重期待既紅酒燴紐西蘭羊膝!! OMG 如果你唔抗拒食羊 一定要點! ! 真係五星酒店既質素! 我朋友其實好驚陣羊騷味 但佢食完返唔到轉頭😂😂😂 因為佢個sauce 係紅酒mix 西芹 洋蔥 甘荀 ~ 完全中和左羊騷味 👍🏻👍🏻 令
元朗站行過去只需10鐘左右👍🏻👍🏻
比你地睇下個環境先🤪
Menu items 都算多選擇🤪😍 價錢好合理✌🏻
到主食啦😁😁
香煎帶子拿破崙扁意粉🍝 😍😍
好多帶子呀!! 仲要大大粒🥺🥺
見到佢配料1啲都唔少🥳 成個汁勁濃郁!
因為佢個sauce 係紅酒mix 西芹 洋蔥 甘荀 ~ 完全中和左羊騷味 👍🏻👍🏻 令你每一啖入口唔會太騷 但每一啖既餘韻都有羊味! 真係無誇張😂😂😂😂😂😂 食第一啖 我地兩個都瞳孔張開🏋🏻♀️
仲要 隻羊膝勁大隻!炆得好入味!肉又嫩!
旁邊既芝士焗薯同蕃茄都係新鮮焗好 可以中和下口腔既羊味哈哈🥰🥰🥰
真係好推介! 唔好錯過!
最後飲埋杯紅茶同蘋果汁完美結束呢餐咁驚喜既晚餐❤️😁
咁
其實我仲好想試埋佢個黑毛豬 🥺🥺可惜兩個人胃口有限🥺🥺 我係一定一定會再返黎😝😝
元朗真係好多隱世美食 omg !
PS 員工好好服務態度!