2021-09-07 262 瀏覽
< Nene Chicken >📍元朗前幾日同男朋友行完yoho 見到nene chicken 出咗新嘢就試下😆🌹玫瑰醬寬粉炒年糕玫瑰醬其實係蕃茄忌廉醬😛 入面有好多寬粉、腸仔粒、年糕😆 寬粉索晒玫瑰醬好入味😋 年糕好煙韌 估唔到兩者都幾夾🥰🍗雙重滋味炸雞 (無骨)食韓國野點少得炸雞🤣 叫咗雙拼嘅白郡主炸雞 同蒜醬伴脆薯條炸雞🍗 我比較鍾意白郡主炸雞🍗 上面有洋蔥同啲sour cream 可以平衡返油膩感🥰 蒜醬伴脆薯條炸雞都唔錯 炸雞好香脆 仲要有大大條脆薯條🍟 蒜醬偏甜 幾惹味😋🍢明洞小食派對呢個小食派對有炸韓式餃子🥟+炸年糕+炸紫菜粉絲卷🍘+芝士年糕魚糕串🍢啱晒成班朋友share食🤣 最鍾意係芝士年糕魚糕串 魚糕串鋪滿芝士 魚糕彈牙 好好味😋 炸紫菜粉絲卷同炸餃子都好香口 唔錯😛🍓士多啤梨乳酪特飲士多啤梨味好濃郁 唔會太甜 飲到乳酪嘅酸味 成杯特飲都幾清新😆 食完炸雞再飲都唔覺得滯🤪
< Nene Chicken >📍元朗

🌹玫瑰醬寬粉炒年糕

🍗雙重滋味炸雞 (無骨)

🍢明洞小食派對

🍓士多啤梨乳酪特飲