2021-09-16
Sodam Chicken銅鑼灣耀華街3號百樂中心7樓好耐都冇食過韓式炸雞,前排同朋友見到呢間韓國餐廳做緊炸雞任食放題,只需要$128就包晒任食炸雞同薄餅,我哋就book嚟試吓先炸雞口味非常之多,多達十幾款,包我哋喺咁多時間都唔會食厭,加上每件炸雞都係即叫即炸,包保熱辣辣脆口,蜜糖香蔥芥末炸雞非常惹味,啖啖都食到好香嘅甜甜芥末味,辣味炸雞非常經典,同之前喺韓國食到嘅味道一樣,啱晒重口味嘅大家,仲有檸檬柚子炸雞,非常之清新,令大家食炸雞都唔會咁漏除咗炸雞,仲有焗雞選擇,啱晒想健康啲嘅人,我哋叫咗雙重芝士焗雞,芝士味好濃郁!另外仲有依家至hit既鹹蛋黃焗雞,超香鹹蛋黃包住焗雞,夠晒邪惡,我地最鍾意紫菜焗雞,佈滿紫菜碎好濃紫菜味另外仲有唔少小食供應,有薯條,沙律,水冷麵,餃子同埋大量前菜供應,另外飲品做緊一送一,我哋叫左士多啤梨沙冰同朱古力沙冰,熱辣辣飲消暑解渴一流,90分鐘真係食到好飽
銅鑼灣耀華街3號百樂中心7樓