2025-01-02
講到好味又抵食嘅台灣菜,我哋首選推薦一定係呢間🔥!見到佢原來仲有大角咀分店。夜晚嚟食,見到一直都有人外賣自取或者外賣app落單😆。.🐮紅燒台式牛肉湯麵套餐($105)紅燒台式牛肉湯麵嘅麵質超彈牙,而且軟硬度啱啱好,配埋好香濃嘅紅燒湯底😋,同埋嫩滑嘅牛肉,所有嘢都好正。呢度嘅冬瓜茶都係少糖健康版本,有滿滿嘅台灣味得嚟,又可以減糖👍🏻。小食就揀咗花枝丸配麻辣鬼椒粉,果然同個名一樣,夠晒辣辣刺激,配埋紅燒牛肉麵超香口🍜。.🥪慢烤雞腿芝士蛋吐司($56)嚟到呢度冇理由唔食佢嘅招牌吐司!裏面嘅份量超足料,有大大塊雞髀肉🍗,而且醬汁雜酸甜鹹於一身好開胃。同埋邪惡芝士同埋半熟流心蛋,味道超豐富,好幸福💕。.🍝雞脾肉椒麻拌麵套餐($77)撈麵嘅辣度啱啱好,有麻香味,又唔會太過辣,適合唔同口味嘅朋友🌶️。最吸引一定係超大塊嘅兩件大雞髀肉,加上醬汁味道又香,真係好滿足🤩。呢個我哋都揀咗飲冬瓜茶。
🐮紅燒台式牛肉湯麵套餐($105)
🥪慢烤雞腿芝士蛋吐司($56)
🍝雞脾肉椒麻拌麵套餐($77)