2023-04-15
位置:雅高·33 (荃灣)荃灣沙咀道328號寶石大廈地下21號舖雅高·33 (荃灣)食後感:今晚同老公行經荃灣寶石大廈附近,見到有間餐廳都幾光猛 乾淨 裝修幾好 餐牌又多選擇 主要都係食扒同西餐 決定同老公入去試一試,坐低後 周圍環境都舒服舒適 睇睇餐牌 餐廳都有好多選擇,有生蠔 羊架 牛扒 豬扒 雞扒 三文魚扒,而我哋就叫咗牛舌心配三文魚同埋雜扒餐。味道:兩個餐都包左餐湯及蒜蓉包羅宋湯:有蕃茄味,酸酸甜甜好多雜菜喺入邊 蒜蓉包:好脆口好香蒜蓉味B6 鹽燒牛舌芯伴挪威三文魚($148)配飯牛舌心非常之淋,周邊煙韌切走哂,正!三文魚扒都算大嚿,香煎三文魚皮,魚油非常甘香 魚肉亦非常之有三文魚味,出色!雜扒餐(可選黑椒/蒜蓉/燒汁)($78)配蕃茄意粉雜扒餐上枱後,香氣撲鼻,充滿香煎炸雞味同埋豬扒味,好正!配上大份嘅蕃茄意粉,性價比非常之高😘心太軟:朱古力濃厚,配埋雪糕一絕!整體間餐廳都算抵食 環境舒服乾淨
荃灣沙咀道328號寶石大廈地下21號舖
雅高·33 (荃灣)
味道:
兩個餐都包左餐湯及蒜蓉包
羅宋湯:有蕃茄味,酸酸甜甜好多雜菜喺入邊
蒜蓉包:好脆口好香蒜蓉味
B6 鹽燒牛舌芯伴挪威三文魚($148)配飯
雜扒餐(可選黑椒/蒜蓉/燒汁)($78)配蕃茄意粉
心太軟:朱古力濃厚,配埋雪糕一絕!
整體間餐廳都算抵食 環境舒服乾淨