2023-06-09
九龍城不嬲有小泰國之稱,一出地鐵站就見到好方便,過條馬路就到😗地利位置超方便!里間超旺呀!6點幾都好多人咼,而且7點幾後有人等位添🤣好誇張!!泰式鮮蝦炒金邊粉 $108見到好多人介紹食pad Thai!!!今晚點都叫黎試試🤭一上菜超大碟,隻鮮蝦好大隻有3隻!酸酸甜甜,夏天啱哂👍🏼炒得好乾身,好好食!!之後見到好多枱都有嗌🤭極上燒安格斯西冷牛小排 $268我地叫咗5成熟!!超嫩喔!!入面係超粉嫩㗎!!舊舊都係好嫩👍🏼👍🏼一見到流哂口水,食落又無根無騷味,仲好juicy!佢有一個自家醬,係好重蜜糖味,超正!!!成晚最鐘意就係里碟😝超好食🤤完全估唔到係泰國餐廳食到咁好食嘅牛小排!好高質🥶👍🏼👍🏼仲有啲燒菇做配料㗎!雖然價錢唔算好平,但真係值得一試🤩椰青 $49好大個,好多汁,超清甜😚✌🏻食完泰國野辣辣地,熱氣野,飲咗好清潤!啲椰肉都食得,可以做甜品🤣
泰式鮮蝦炒金邊粉 $108
之後見到好多枱都有嗌🤭