2021-08-29 203 瀏覽
五點幾去到門口,已經有一條人龍喺度😢由我哋排隊果一刻去到有位嘅時候已經過咗一個鐘😌好食嘅嘢係要排隊呢個係必須嘅!🤣燒牛肉👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻如果對燒牛肉既成數有要求既話,咁就可以係落單之前貼店員提及。燒牛肉肉質鮮嫩,比較可口🥰側邊個醬有啲辣,如果唔食辣嘅朋友就千祈唔好點😂泰式皮蛋炸蝦餅👍🏻👍🏻👍🏻有啲啲留流心既皮蛋,不過本人唔太喜歡皮蛋所以就一般,但係朋友嘅評價極高😹鍾意食皮蛋嘅朋友就應該好鍾意,不過如果好似我嘅話,就會覺得蝦餅會好食啲😂😂在點埋個泰式辣醬,就會有泰國嘅感覺生菜包👍🏻👍🏻👍🏻山菜但係好味嘅,但係真係好好好辣,尤其是係最底嗰度😅😅身邊食到辣嘅朋友都覺得好辣😳可以想像一下😹😹因為俾咗錢咁就冇理由唔食晒佢😂😂除咗好辣之外,味道就覺得普通,同平時嘅一樣濕炒👍🏻👍🏻👍🏻覺得如果唔係真係好鍾意食濕炒嘅話,呢樣嘢可以唔叫😅呢個就真係唔太推介大家😂身邊有位朋友好鍾意食濕炒嘅,佢都覺得一般。而我呢就冇乜太大感覺,雖然已性價比黎講尚算OK,但係會比較推介其他嘢食多啲🥺明爐烏頭👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻份量大小都係正常嘅範圍內,味道都係一般,冇驚艷嘅感覺,魚肉都算幾滑,鍾意食泰國菜嘅朋友應該都幾會鍾意
燒牛肉👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
泰式皮蛋炸蝦餅👍🏻👍🏻👍🏻
生菜包👍🏻👍🏻👍🏻
濕炒👍🏻👍🏻👍🏻
明爐烏頭👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
份量大小都係正常嘅範圍內,味道都係一般,冇驚艷嘅感覺,魚肉都算幾滑,鍾意食泰國菜嘅朋友應該都幾會鍾意食,唔知點解咩原因會覺得有到食明爐烏頭先覺得係一餐完整既泰國菜🤣🤣
椰汁沙冰👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
椰汁沙冰真係推爆!第一眼望落去嘅感覺,椰汁沙冰好似雪🤣🤣🥰如果食到辣野嘅話再飲返呢杯椰汁沙冰,可以解辣😜不過因為佢係沙冰嘅關係,要等一陣先可以飲到幾啖🤣如果再去嘅話都會再飲呢一杯!另外都有叫到芒果沙冰,但係就唔記得影相😅都好有芒果味,味道都幾好但係我會覺得椰汁沙冰會好飲啲😚😚會推介椰汁沙冰🥰🥰
❗️最後我哋四個人去食,Total800蚊,每人啱啱好200,性價比黎講都不錯😚
生菜包
泰式皮蛋炸蝦餅