2021-04-15 68 瀏覽
今日走到去杏花新城搵野食,黎到呢一間Cafe Paradise,環境保置好特別,有旋轉木馬好似去左遊樂場甘,坐位舒適!睇睇個menu,石燒牛扒係餐廳既主菜,其他食物Pasta、Risotto、pizza、snack、甚至甜品都大把選擇,一定搵到你中意既食物石燒紐西蘭牛柳加30蚊有埋沙律、蕃茄湯餐飲同甜品,可以選擇配飯、意粉或者薯角,薯角好香脆,點茄汁一流,用石版燒紐西蘭牛柳感覺好新鮮,肉質好林好正,店員提示係要用牛柳點呢兩款醬,而唔係把醬倒落石版,啡色燒汁甜甜地不錯,而黃色係蒜蓉醬,更加濃味。煙三文魚黑松露海蝦意大利寬條麵寬條麵沾滿濃郁既黑松露忌廉,非常夠味,而且份量都夠多,蝦都好彈牙,食材質素不錯。心太軟石燒餐加左30蚊再加25蚊就可以由原本既甜品啫喱昇級為心太軟,濃郁既朱古力味,亦都有流心既效果,加埋雪糕球,一凍一熱,滿足而歸!

石燒紐西蘭牛柳
加30蚊有埋沙律、蕃茄湯餐飲同甜品

煙三文魚黑松露海蝦意大利寬條麵

心太軟
一凍一熱,滿足而歸!