2018-06-15 1071 瀏覽
慶祝父親節唔一定要食中菜嘅,同爸爸食韓國嘢都得!今晚我哋就嚟咗熨烤達人開餐!原來熨烤真係用熨斗㗎食韓燒當然唔少得要食爐邊蛋呢度嘅爐邊蛋係可以免費添嘅!仲有芝士同粟米俾你自己加落去呢舊磚頭五花肉真係必點!佢一上台,我哋都俾佢個size嚇親!堅係大件!喺度諗緊點燒嘅時候,侍應已經好主動來幫我地手搞掂佢首先要用個熨斗壓住佢,等佢啲熱力可以均勻啲咁燒,而且會快啲熟!隔咗一陣,侍應就會過嚟將舊肉切開一件件。之後再用熨斗壓住黎燒,燒到外皮有少少脆。然後再切開細細件,放喺爐邊再燒多陣就食得五花肉肥瘦均勻,口感一流,點小小辣醬就更加惹味好食到停唔到口!除咗呢個招牌五花肉,我哋仲叫咗特級雪花牛。侍應會換個網先燒牛肉。牛味都幾濃,如果有碗飯就一流跟住我哋仲有一份芝士炸雞一份八件,分量十足!放喺爐上邊燒左一陣之後,啲芝士溶晒,味道好香~侍應會來幫你將啲拉絲芝士捲着啲炸雞,超級邪惡,但真係好好味!雞肉炸完都好滑,配埋芝士同蕃茄粒,口感味道都好正依家Like Facebook 仲會送飲品!夜啲食仲有折!下次可以叫埋班貓頭鷹老友黎開餐
慶祝父親節唔一定要食中菜嘅,同爸爸食韓國嘢都得!

今晚我哋就嚟咗熨烤達人開餐!原來熨烤真係用熨斗㗎

食韓燒當然唔少得要食爐邊蛋

呢度嘅爐邊蛋係可以免費添嘅!
仲有芝士同粟米俾你自己加落去

磚頭五花肉

呢舊磚頭五花肉真係必點!

隔咗一陣,侍應就會過嚟將舊肉切開一件件。
之後再用熨斗壓住黎燒,燒到外皮有少少脆。

然後再切開細細件,放喺爐邊再燒多陣就食得

五花肉肥瘦均勻,口感一流,點小小辣醬就更加惹味

好食到停唔到口!

除咗呢個招牌五花肉,我哋仲叫咗特級雪花牛。

侍應會換個網先燒牛肉。

牛味都幾濃,如果有碗飯就一流

跟住我哋仲有一份芝士炸雞

一份八件,分量十足!

放喺爐上邊燒左一陣之後,啲芝士溶晒,味道好香~
芝士炸雞

依家Like Facebook 仲會送飲品!

夜啲食仲有折!

下次可以叫埋班貓頭鷹老友黎開餐