2020-12-30 108 瀏覽
Contrast🖤🤍是黑也是白,是個很有趣的店名,cafe的裝潢也很吸引眼球。與好友們來個聖誕brunch🎄店內嘅聖誕樹好靚呀😍 大家都一齊飲熱咖啡😚四杯拉花都唔一樣㗎😍Coffee Cheers🥳我呢杯係Flat White🥰咖啡味都算濃,不過奶好似冇第一次飲咁滑😶意粉對女仔來講分量剛剛好,想食清淡少少可以揀呢款~少少辣姐~黑松露味超級無敵香~好creamy,所以都幾濟,好飽咁,雞胸如果再嫩少少會更好😛黑色漢堡包🖤牛肉幾juicy,味道剛剛好,又唔會過熟,唔錯~最特別嘅係配上牛油果🥑角,外脆內軟,牛油果係軟熟架,第一次食,有驚喜~推薦推薦🤩食完正餐一定要食返啲甜品🍮~我好鍾意食Affogato,今次來點不一樣~🤩雞蛋布甸是必食呀!平時的Affogato是espresso加雲呢拿雪糕,這裡的是espresso配pudding。布甸好濃郁仲好滑,分分鐘滑過你的肌膚。入口綿密,配上espresso,中和了布甸的甜味,我覺得剛剛好😋雞蛋布甸係必食啊!雞蛋布甸係必食啊!雞蛋布甸係必食啊!重要的是要說三次!我每次去必食架!!!

店內嘅聖誕樹好靚呀😍

2  flat  white  1  cappuccino  1  latte

大家都一齊飲熱咖啡😚四杯拉花都唔一樣㗎😍
Coffee Cheers🥳
Flat  white

我呢杯係Flat White🥰
咖啡味都算濃,不過奶好似冇第一次飲咁滑😶
辣蕃茄菠菜苗扁意粉

鮮忌廉黑松露烤雞扁意粉

牛肉漢堡包配牛油果角

食完正餐一定要食返啲甜品🍮~
我好鍾意食Affogato,今次來點不一樣~🤩
雞蛋布甸配house  espresso

雞蛋布甸係必食啊!

重要的是要說三次!

我每次去必食架!!!
鮮忌廉黑松露烤雞扁意粉
雞蛋布甸配house  espresso