2023-08-18 32 瀏覽
今日經過土瓜灣食街~試一試左依間車仔面🔆👉🏻滋味無窮 紫菜4寶 配 特製黃金雞湯🔆潮汕手工小米棵❤️❤️❤️🔆特级瀨尿牛筋丸🔆汕尾馬駮豬肉丸🔆魷魚丸我自己覺得佢個小米果係最令人印象深刻, 米果嘅 薯粉皮煙煙靭靭🔆 入面嘅馬駮同埋五花豬肉 十分之鹹香🔆黃金雞湯 有淡淡嘅南瓜味同埋香濃嘅雞味🔆 非常之夾🔆👉🏻准山車仔麵蘿白,雲耳,豬紅,秘製菜肉餃,配秘製黃金雞湯麵淋麵爽都可以request 🔆 白蘿蔔好大個 食得出有好多水份 , 咬落去非常juicy , 有啲食緊 おでん ge 大根 嘅滿足感🫶🏻👉🏻生炸香辣單骨雞中翼👉🏻炸韭菜餃(3隻)Jin ja 野都係外脆內滑🔆👉🏻咖喱三寶水魷魚,牛栢葉 同魚蛋都好滑同埋爽口彈, 聽講咖哩汁都係佢哋自己調制 ,唔係出面食到嘅味道👍🏻食飽飽 就望到店面嘅海報 佢啲小米果都可以就咁買外賣返屋企煮👍🏻👍🏻👍🏻 下次試下先🫶🏻
今日經過土瓜灣食街~試一試左依間車仔面🔆
👉🏻滋味無窮 紫菜4寶 配 特製黃金雞湯
🔆潮汕手工小米棵❤️❤️❤️
🔆特级瀨尿牛筋丸
🔆汕尾馬駮豬肉丸
🔆魷魚丸

👉🏻准山車仔麵
蘿白,雲耳,豬紅,秘製菜肉餃,配秘製黃金雞湯

👉🏻生炸香辣單骨雞中翼
👉🏻炸韭菜餃(3隻)
Jin ja 野都係外脆內滑🔆

👉🏻咖喱三寶