2024-08-12 623 瀏覽
第一次嚟葵芳🚇呢間 cafe 十分之有驚喜🤩,地方好大好闊落裝修感覺清新好 chill☺️,食物款式多元化又高質👍,仲要性價比十足添!佢哋有好多款🍹特色飲品,我揀咗🍫朱古力🍌香蕉🥜花生醬奶昔🥛,味道超級香濃😍質地幼滑,十分之香甜好飲😚。雞肉🐓Mozzarella芝士🧀墨西哥薄餅🫓入面嘅雞肉又香又嫩而且餅皮好香,配上🍅番茄莎莎、酸忌廉同埋🥑牛油果醬充滿墨西哥🇲🇽風味。MO漢堡🍔係佢哋嘅招牌漢堡,入面嘅🇺🇲安格斯牛肉十分香軟而且🐂牛味濃郁,加上香甜嘅炒洋蔥🧅、鮮味嘅蘑菇🍄、半融嘅芝士🧀同埋佢哋自家調製嘅醬料,🥰簡直係絕配!海膽帶子扁意粉🍝入面有新鮮嘅海膽刺身、🔥香煎半熟帶子、鮮甜嘅蟹肉🦀同埋好香濃嘅海膽忌廉汁,🤤係極致鮮味嘅組合,好啱我口味。菠蘿椰子口味🥞梳乎厘班戟十分令我驚嘆🤩,加入咗 Ricotta 芝士🧀造成嘅厚班戟超級鬆軟又充滿🥚蛋香,配上佢哋用5小時低溫慢烤嘅焦糖🍍菠蘿、香濃嘅椰子醬🥥,同埋牛油酥餅碎🍪,層次豐富又香又甜又好味😋!