餐廳: 喜滿樓菜館
資訊:

👆🏻《土瓜灣人氣懷舊菜館》必飲爵士湯😍必食芝麻雞,焗魚腸,超大蝦多士🥳喜滿樓菜館|聚餐一流😋土瓜灣美食|自費食評|真實食評|粵語中字|4K Eng CC當日係11月,秋風起,涼涼地,嚟喜滿樓飲佢嘅招牌爵士湯就岩哂🤩 好清好好飲,6人份量我地8個人都夠飲,大推~介紹番呢度必食嘅幾款懷舊菜:必食芝麻雞,焗魚腸,超大蝦多士😘呢度有兩層都成日爆滿,記得提前訂位啦~ 芝麻雞炸得好香,味道比較淡,佢有個和風醬汁點嚟食,另一款係炸子雞,個皮炸到好好食。 焗魚腸正呀,唔腥又好送飯,熱辣辣好食,魚腸亦都好長好大條嘅蝦多士叫左兩款味道,我推薦食黑松路味,香口D,好大塊架,好似去似果啲蟹蚶咁啖啖肉🤩

焗魚腸正呀,唔腥又好送飯,熱辣辣好食,魚腸亦都好長好大條嘅

2023-11-08
  • 蝦多士