2021-11-03 51 瀏覽
今日去咗公司附近嘅一間餐廳食晚飯,叫鶴崎,門面非常之大,落地玻璃嘅設計,令到鋪面感覺非常開揚,日式嘅裝修,再配上Halloween嘅佈置,唔知點解覺得有啲陰森🤣同埋呢度都幾大,環境幾舒服😌staff都好多,加水都密,抵讚👍🏻🍴 雲糖壽喜鍋🍴$188最期待的,好野係要等嘅😄等棉花糖慢慢溶落湯底,甜甜地,令個湯底冇咁鹹,加上配上牛小排,肥瘦均勻,推薦👍🏻👍🏻🍴串燒🍴🍢和牛🍢$38比較重油份,香牛嘅油味🍢雞翼🍢$32正常發揮,不過不失🙂🍢三文魚腩🍢$30串燒中最值得叫,皮脆肉嫩,正😄🍢雞軟骨🍢20有少少雪味,但係調味料都可以蓋到🍴川海老唐揚🍴$48遠處就已經聞到佢陣香味,同期望一樣,我自己一個K.O.一碟,可以一試😋🍴味醂魚干🍴$48我去串燒店必食嘅小食,呢間嘅製作比較林,冇咩口感,送酒都可以,因為佢味道都濃。因為佢係用電話落單嘅,但因為入面個訊號收得唔係咁好,佢又冇提供Wi-Fi,所以提提大家,落單前可以問一問佢話有冇Wi-Fi先😌

🍴 雲糖壽喜鍋🍴$188

🍴串燒🍴
🍢和牛🍢$38
比較重油份,香牛嘅油味
🍢雞翼🍢$32
正常發揮,不過不失🙂
🍢三文魚腩🍢$30
串燒中最值得叫,皮脆肉嫩,正😄
🍢雞軟骨🍢20
有少少雪味,但係調味料都可以蓋到

🍴川海老唐揚🍴$48

🍴味醂魚干🍴$48