2023-02-06 23 瀏覽
唔知第N次encore雞翼山嘅雞翼😆雞翼山嘅雞翼係每隔一排就會想再食,可能你會話雞翼呢啲普通野,自己煮都得啦,但係我想講雞翼山嘅wings 係有佢嘅魔力,首先係即叫即整,熱辣辣,熟嘅程度岩岩好,食咁多次都keep到個水準,加上味道選擇又多❤️ 係party food or 日常加餸之選$128 12件雞翼 可以揀3隻味 (一次過滿足晒三個願望😎)文青風玫瑰雞翼🌹呢個係每次都會叫,因為中意佢鹹鹹地又甜甜地,玫瑰花味好香櫻花蝦蝦醬雞翼一拎到就有超濃嘅蝦醬味,加埋脆卜卜嘅櫻花蝦,食落好夾避風塘蒜香雞翼帶微辣嘅雞翼好惹味,食落唔會太乾身介口 ,加埋避風塘炸蒜食落口感好好完美嘅snack time ❤️❤️無論邊個味道都好,都可以保持外脆内juicy ,值得一讚👍 店員好細心會俾埋手套,雞翼都係要拎住黎食先正😏

文青風玫瑰雞翼🌹

呢個係每次都會叫,因為中意佢鹹鹹地又甜甜地,玫瑰花味好香

櫻花蝦蝦醬雞翼

一拎到就有超濃嘅蝦醬味,加埋脆卜卜嘅櫻花蝦,食落好夾

避風塘蒜香雞翼

完美嘅snack time ❤️❤️