餐廳: 新寶馬餐廳
資訊:

2020-01-09 656 瀏覽
美式什扒 跟湯 薯菜($98)美國西冷扒 跟田螺 湯 薯菜($134) 以前讀書果陣好似食過一次就無再食佢,啱啱諗緊食咩又行過就決定食佢。好舊式既西餐廳,唔算好大。可能因為有啲晏,客唔多,除咗我哋仲有兩枱。塊蒜蓉包唔好睇佢咁細塊,鈉含量一定超標😂😂😂好咸真係,點完湯好少少,不過好脆既,anyway我都係食晒白湯有雞肉,薯仔,洋蔥,有啲粉絲咁係幾特別的。田螺配薯蓉好夠熱。西冷扒都幾大塊,好軟冧。什扒較薄身不過都有好多。儘管身上已有咁多肉,仍然都仲係食咁多肉😂🐖薯菜部分係焗薯同一舊西蘭花同一舊蕃茄,正常咁,其實食肉就夠飽杯檸水個杯幾可愛,特意影咗一下$234 埋單算係咁啦,幾有趣既餐廳
美式什扒 跟湯 薯菜($98)
美國西冷扒 跟田螺 湯 薯菜($134)

白湯有雞肉,薯仔,洋蔥,有啲粉絲咁係幾特別的。

田螺配薯蓉好夠熱。

杯檸水個杯幾可愛,特意影咗一下

$234 埋單算係咁啦,幾有趣既餐廳