餐廳: 元気寿司
資訊:

2021-06-15 255 瀏覽
今日去了 Yoho Mall 食元氣壽司食下午茶, 壽司盛D跟了一碟芝士薯條, 食到最尾先發現碟底和網上有章魚燒汁和紫菜碎, 懷疑餐廳沒有洗碗..覺得非常核突和嘔心.. 所以我立即叫咗經理嚟問佢有冇洗碗, 佢只答:「唔好意思.唔好意思..可能洗碗機壞咗 ..」仲咁say sorry就算..Say sorry 有咩用餐廳經理非常不負責任, 疫情之下竟然咁唔衛生 ,以後都唔會再幫襯佢哋係有責任確保餐具乾淨衛生,先比客人使用,就算洗碗機壞咗。佢哋都應該及早發現,唔會用污糟嘅餐具招呼客人, 所以餐廳嘅解釋係完全不能接受!!

2021-06-15
下午茶